Влогърката Стела Павлова имаше доста динамична година, а по всичко

...
Влогърката Стела Павлова имаше доста динамична година, а по всичко
Коментари Харесай

Опа! Влогърката Стела - в прегръдките на нов мъж, бизнесмен я целува

Влогърката Стела Павлова имаше много динамична година, а по всичко проличава, че и актуалната няма да е по-спокойна. Ангажиментите към нея не стопират, а поради последния от тях тя влезе в ролята на водеща на поп-фолк награди.

Но, както постоянно се случва, забавното се е случило на празненството след въпросните награди, а там Стела попадна в обятията на един небезизвестен господин:

Виж още: Какво ще се случва? Племеницата на Галена в звездна и прекомерно необикновена компания

 Instagram

 

Той се споделя Венелин и е притежател на дискотека. Факт е, че постоянно се снима с известни поп-фолк певици, само че няма по какъв начин да не отбележим и целувката нагоре.

Честно да си признаем, не имаме вяра и да има нещо сред двамата, Стела да си признае. През предходната година тя постави завършек на една дълга и емблематична връзка, след това разгласи нова, единствено с цел да признае за раздялата месеци по-късно.

Виж още: С по-малки гърди, само че пък по-секси: Бившият на Джулката заби топ инфлуенсърка?

Иначе Стела май не е подготвена и за концепцията за брак. В Instagram тя опитва един от новите и известни филтри, които сякаш предсказват по кое време ще се ожени човек. Е, съгласно " предсказанието " това ще се случи в околните дни, само че можете да видите страстта на лицето на Стела от " новината ":

 Instagram

 

Изображение: https://www.instagram.com/stela.pavlova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР