Влогърът Андон, който до скоро се подвизаваше онлайн като Pickpuckk,

...
Влогърът Андон, който до скоро се подвизаваше онлайн като Pickpuckk,
Коментари Харесай

Андон скочи на кифлите: "Ако искаш Брад Пит, не бъди Мис Тигрова"! Но кого визира?

Влогърът Андон, който до скоро се подвизаваше онлайн като Pickpuckk, неотдавна влезе в новинарските летописи с клюката, че има връзка с дъщерята на Ванко 1 - Instagram фурията Ивана. 

Новината по този начин и не беше доказана от никоя от двете страни, въпреки че се правеха подмятания и от двамата, че нещо се случва. На фона на всичко това обаче Андон изригна ненадейно против Instagram хубавиците и техните условия. 

Виж още: Любов по ориенталски: Ето кой се радва на новите придобивки на Мани от " Игри на волята "

" Гледам множеството дами и не разбирам едно. Жените имат супер високи условия към мъжете - да е млад, да изкарва по 20-30 хиляди на месец, да има супер скъпа кола, няколко жилището или къщи и тяло като на Аполон ", установи той. В същото време, " тя " е безработна, спи на надуваем матрак, не учи, не се развива и се чуди " в коя дискотека ще мята гюбеци, мислейки се за Ким Кардашиян или Адриана Лима ", възмущава се инфлуенсърът.

" Ако не редиш тухли с мъжа си, до момента в който работите върху фантазиите си, в никакъв случай няма да имаш нищо ", умен е Андон и приключва - " Ако търсиш Брад Пит, се убеди, че си най-малко Анджелина Джоли, а не Мис Тигрова ".

Виж още: Преди или след филърите: Тина от " Един за различен " изненада със фотография и процедура

Към кого е ориентирано всичко това, можем единствено да гадаем, само че истината е, че значително инфлуенсърки могат да паснат сносно в това изложение. 

Изображение: https://www.instagram.com/andon.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР