Влизане в националния отбор на Швейцария чрез добри игри за

...
Влизане в националния отбор на Швейцария чрез добри игри за
Коментари Харесай

Халф на Левски мечтае за националния отбор на Швейцария

 Левски взе естонец, а Лудогорец национал на Южна Африка
Влизане в националния тим на Швейцария посредством положителни игри за Левски е фантазията на 27-годишния полузащитник Давиде Мариани.

Това излиза наяве от материал на " Нойе Цюрхер цайтунг ", представен от " 24 часа ", за един от футболистите в лятната селекция на " сините ".
Мариани дойде на " Герена ", откакто изтече договорът му с швейцарския първокласен Лугано. " За първи път играя в тим, който се бори за купата ", споделя халфът.

Мариани е убеден, че прехвърлянето в Левски е огромна крачка напред в кариерата му и идва в най-хубавата футболна възраст.

Швейцарецът хвали темпото при прекосяване от отбрана в нахлуване в България, обявявайки, че то е по-бързо от това в родината му.
" Герена " е добър трамплин за задграничните футболисти, които желаят да попаднат в националните си селекции, само че не същото може да се каже за българите.

Двама от задграничните футболисти на Левски са получили повиквателни от своите национални тимове за паузата през септември. Единият е вратарят Мартин Полачек, който се завръща в селекцията на Словакия.

Треньорът на Исландия пък е пратил повиквателна на Холмар Ейолфсон, който беше измежду избраниците за Световното състезание.

От българите към този момент наподобява евентуално само Иван Горанов да бъде измежду извиканите от българския селекционер Петър Хубчев.

Днес Левски гостува на Етър във Велико Търново в опит да се утвърди на върха в класирането, който зае преди седмица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР