Влиятелният лидер на руската ЧеченскарепубликаРамзан Кадиров каза, че Москва няма

...
Влиятелният лидер на руската ЧеченскарепубликаРамзан Кадиров каза, че Москва няма
Коментари Харесай

Чеченският лидер Рамзан Кадиров: Русия няма да прави отстъпки във войната си в Украйна

Влиятелният водач на съветската Чеченска република Рамзан Кадиров сподели, че Москва няма да прави отстъпки във войната си в Украйна , съобщи Ройтерс, като се базира на коментар на Кадиров в мрежата Телеграм.

Отклонявайки се от формалната линия, Кадиров допусна, че самият договарящ от страна на Кремъл е сбъркал , отбелязва Ройтерс.

В коментара си Кадиров, който е част от чеченските сили, участващи във военната интервенция на Русия в Украйна, сподели, че президентът Владимир Путин няма просто да спре това, което е почнал там.

След диалозите с украинската страна основният договарящ на Русия Владимир Медински разгласи, че Москва подхваща стъпки за деескалация на спора, в това число като понижава мащаба на военните си дейности към Киев.

" Няма да вършим никакви отстъпки... Медински направи неточност, даде неправилна дефиниция.. . И в случай че мислите че той (Путин) ще се откаже от това, което е почнал, по този начин, както това ни се показва през днешния ден, това не е правилно ", сподели Кадиров.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР