Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме

...
Властта за нас никога не е била самоцел, ние сме
Коментари Харесай

Балабанов от ИТН: Слави Трифонов e достоен лидер, който спазва обещанията си

 Властта за нас в никакъв случай не е била самоцел, ние сме на страната на българските жители. Това съобщи в " Денят стартира " Станислав Балабанов, лидер на листата на партия " ИТН " в Пазарджик и Перник.

Отчете като проблеми протичащото се в опазването на здравето, както и глобите по закона " Магнитски ". И вие, и аз знаем, че тези хора са свързвани в корупционни схеми и търговия с въздействие, разяснява Балабанов.

По думите му от много време насам не може да се разбере какво прави прокуратурата, по тази причина и хората стачкуват против активността ѝ.

Съединени американски щати са задоволително мощен сътрудник, те са поръчител за положителните ни връзки, за развиването ни във връзка с стопанската система и сигурността, като член на НАТО. Какво ще се случи в страната след изборите зависи най-много от гражданското общество, сподели още Балабанов.

Призова да бъде върната държавността и доверието в институциите, които са били изгубени по време на ръководството на ГЕРБ.

Определи Слави Трифонов като заслужен водач, който си съблюдава обещанията си. Партия " ИТН " съблюдава обещанията си, сподели Балабанов и добави, че няма да влизат в сделки с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи и отсега нататък.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР