Властта произвежда толкова много гафове ежеминутно, че повечето отминават не

...
Властта произвежда толкова много гафове ежеминутно, че повечето отминават не
Коментари Харесай

Адвокат Хаджигенов обяснява как да осъдим НАП за теча на лични данни

" Властта създава толкоз доста гафове ежеминутно, че множеството отминават освен осъдени, само че даже и без нужното внимание, тъй като за разлика от държавното управление, естествените хора имаме същинска работа, фамилии, задължения и прочие. Някак съумяваме да отидем на митинги и това е.
Това е една от аргументите държавното управление и държавните институции, като Национална агенция за приходите, безнаказано да вършат каквото си изискат.
Време е да им покажем, че това не е по този начин. "

През миналите няколко седмици от Национална агенция за приходите leaks до в този момент стана ясно, че жителите са гневни и биха желали да водят каузи против Национална агенция за приходите.

По мое мнение, каузи би трябвало да се заведат от колкото се може повече хора, доколкото това е само верният и работещ метод.

Пиша това с ясното осъзнаване на всички дефекти на правораздаването у нас и правосъдната му фаза в частност. От друга страна, точно това е методът въпросните дефекти да бъдат излекувани.

Колективни искове са вероятни, само че не изключително смислени. В тази обява е обяснено за какво.



Кратката версия е, че няма необикновен смисъл, доколкото няма неоправдателна част, а точно това е значимата част. Разбира се, не тъй като ищците просто ще вземат пари, а тъй като опасността от голямо неоправдателно решение против Национална агенция за приходите е нещото, което ще промени всичко.

Освен това и е превъзходен метод да потвърдим, че сме жители, не друго.

Непозволено увреждане е нанесено на всеки един от съвсем 5 000 000 български жители, като вредите от него могат да бъдат репарирани по правосъден ред. Ще бъдат претендирани единствено неимуществените вреди, доколкото в един толкоз всеобщ иск имуществените вреди ще би трябвало да бъдат доказвани самостоятелно по съображение и размер и това ще обезсмисли всичко, т.к. процесът ще продължи безпределно.

Получих безчет позвънявания и известия по тематиката от гневни жители, само че използвах времето в чудене, т.к. преди две години, започвайки исковете против две кафяви медии със стотина души, администрирането на документите лиши шест месеца, а тук размерът ще бъде подобен, че евентуално ще би трябвало да наема склад и стотина стажанти за задачата.



Въпреки евентуалните компликации, считам че би трябвало да се направи, даже и заради обстоятелството, че сходно нещо не е правено. Ще подадем и явен сигнал на институциите, че не сме просто безмълвни и безропотни, а борбени, свободни и сме подготвени да защитим правата си.

Множество искове в резюме значи в границите на един развой против един ответник и с една и съща фактическа конюнктура да се предявят искове от голям брой ищци.

Цена на желае за всеки един просител е избрана на база минималната държавна такса, която е в размер на 50лв. т.е. дали ще предявим иск за 1 лев или за повече, до размера на минимума държавната такса, е все 50лв.

Цена на желае за всеки просител в размер на 1 000лв.

Такси и разходи - 100лв.

Държавна такса - 50лв

Разноски по култивиране на документите, такси за банков превод и адвокатски хонорар в размер на 50лв.

За адвокатския хонорар ще бъде издадена данъчна фактура с включено Данък добавена стойност на всеки просител, а всички разходи ще бъдат претендирани в процеса от ответника.

Срок за изпращане на документи до 30.10.2019г.

Моля, спазвайте тъкмо инструкциите, т.к. поправянето ще затрудни неимоверно работата.

Попълвайте и подписвайте документите единствено със СИН химикал.

Справка дали ви има в изтеклите бази данни, можете да извършите в уеб страницата на Биволъ или в уеб страницата на Национална агенция за приходите. След като извършите информация, апелирам копирайте справката/СМС разпечатайте, с цел да приложите копието към документите.

Ако имате опция и предпочитание, можете да извършите дарениевъв връзка със отбраната, като апелирам да имате поради, че всяка стотинка ще бъде заявена пред ответника Национална агенция за приходите, а върху даренията се дължи налог.

IBAN:

BG85STSA93000023078643

PayPal:

https://paypal.me/nikolayhadjigenov

Дарения по посочената банкова сметка или PayPал с категорично изтъкване, като съображение за заплащане:

Дарение правозащитна активност Национална агенция за приходите leaks

Както и предходния път дарените суми ще бъдат оповестени дружно с метода им на разходване.

Дарения ще са нужни, доколкото размерът на адвокатския хонорар е избран на база последна сума разходи от 100лв., от които прогнозните разноски са най-малко 60лв., само че закрепената граница от 100лв. ще разреши в процеса да се включат, колкото се може повече хора.

Източник Либерта
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР