Властите запечатаха бензиностанция в Свиленград заради сериозни нарушения, образувано е

...
Властите запечатаха бензиностанция в Свиленград заради сериозни нарушения, образувано е
Коментари Харесай

Запечатаха бензиностанция в Свиленград

Властите запечатаха бензиностанция в Свиленград поради съществени нарушавания, формирано е досъдебно произвеждане. Обектът е един от петте тествани от Агенция „ Митници “, Министерство на вътрешните работи, Национална агенция за приходите и Българския институт по метрология (БИМ) през миналата седмица. Останалите са в Перник, Драгичево, и Бургас, оповестиха от Национална агенция за приходите.
След осъществени разбор и инспекция, митничари открили нарушавания, подхванати взаимни дейности под координацията на Междуведомствения координационен център за противопоставяне на контрабандата и надзор на придвижването на рискови артикули и товари. В хода на тези дейности в обектите са открити инсталирани спомагателни устройства към фискалния уред, което разрешава подаването на неточна информация към Национална агенция за приходите, открити са и разкритикуван вид колонки.
Служителите на Национална агенция за приходите, виновни за наложително събиране на данъчни задължения, са иззели налични парични средства в два от обектите. Иззето е и гориво, поради нарушавания на акцизното законодателство. Задържаното количество е 14 000 литра гориво.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР