Володимир Зеленски е готов да представи своя План за победа

...
Володимир Зеленски е готов да представи своя План за победа
Коментари Харесай

Утре Зеленски ще представи своя План за победа на Байдън

Володимир Зеленски е подготвен да показа своя „ План за победа ” на американския президент Джо Байдън. Двамата ще се срещнат в четвъртък в Белия дом.

Украинският президент би трябвало да разгласи своето виждане за излаз от войната пред американски конгресмени, както и пред претендентите за президент Харис и Тръмп. От щаба на републиканците обаче обявиха, че среща сред Тръмп и Зеленски не е планувана за тази седмица.

„ Когато някои оферират различни, половинчати проекти за споразумяване, по този начин наречените „ набори от правила “, това освен подценява ползите и страданията на украинците, които са най-засегнати от войната, освен пренебрегва действителността, само че и дава на Путин политическо пространство да продължи войната и да оказва напън върху света да сложи под надзор повече страни. Всякакви паралелни или различни опити за търсене на мир са в действителност старания за реализиране на мъртвило, а не на завършек на войната ”, разяснява Володимир Зеленски.

До момента елементи от документа не се разкриват, само че специалисти смятат, че той евентуално включва претенции за спомагателна военна и финансова помощ, дружно с бъдещи гаранции за сигурността на Украйна.

Кремъл разяснява, че проектът на Зеленски да принуди Русия да подписа мир е „ съдбовна неточност ”.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР