Властите във Франция се подготвят за евентуални опити за саботаж

...
Властите във Франция се подготвят за евентуални опити за саботаж
Коментари Харесай

Подготвят саботаж на финала за Купата на Франция?

Властите във Франция се приготвят за възможни опити за бойкот на идния край в шампионата за купата на страната сред Нант и Тулуза, предава “Радио Монте Карло ”. Мачът е в събота на “Стад дьо Франс ” и се чака на него да участва президентът на Франция Еманюел Макрон.

От няколко месеца насам из страната има стачки поради плануваното нарастване на 64 години на възрастта за пенсиониране. Държавният глава си навлече гнева на протестиращите и по тази причина в този момент се чака, че ще има опити за спиране на електричеството на стадиона по време на самата среща.

Членове на един от най-популярните работен профсъюзи във Франция - CGT, към този момент проведоха няколко акции по прекъсване на тока на други места.

В тази връзка до “Стад дьо Франс ” към този момент са готови четири спомагателни генератора, които да бъдат употребявани при потребност.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР