Властите в Южна Индия затвориха днес училища и офиси, спряха

...
Властите в Южна Индия затвориха днес училища и офиси, спряха
Коментари Харесай

Индия евакуира крайбрежните си райони заради приближаването на циклона Мичаунг

Властите в Южна Индия затвориха през днешния ден учебни заведения и офиси, стопираха полети и изтеглиха крайбрежните региони на фона на идващата мощна циклонна стихия, която се чака да доближи сушата през идващите 24 часа, и да аргументи проливни дъждове. Това оповестява " Ройтерс ".

Циклонът " Мичаунг " се чака да стигне до брега на южния индийски щат Андхра Прадеш във вторник сутринта , заяви метеорологичната работа на страната, с устойчиви ветрове от 90-100 км/ч, с пориви до 110 км/ч.

Властите в Андхра Прадеш и прилежащия Тамил Наду са в нараснала подготвеност за вреди, споделиха чиновници в двата щата. Бяха издадени предизвестия за риболовците да не навлизат в морето.
 Циклон изтегля 100 000 души в Индия и Пакистан
Циклон изтегля 100 000 души в Индия и Пакистан

Засегнати са индийският щат Гуджарат и Карачи в Пакистан

В Андхра Прадеш управляващите са евакуирали близо 7000 души от осем крайбрежни региона и се готвят да изтеглят общо 28 000 според от пътя и силата на циклона, съобщи пред " Ройтерс " почитан чиновник в щатския отдел за ръководство на бедствия.

В Тамил Наду управляващите оповестиха публична почивка в четири крайбрежни региона и помолиха хората в Ченай, столицата на щата, да не излизат, в случай че не е належащо.

Летището в Ченай спря работата си за два часа през днешния ден сутринта след проливни дъждове в града , а няколко полета бяха анулирани или пренасочени към други градове.
 Стотици жертви на циклона Мока в Мианмар
Стотици жертви на циклона Мока в Мианмар

Бурята е една от най-силните след циклон " Наргис "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР