Властите в Ню Йорк са загрижени за новооткрит ефект от

...
Властите в Ню Йорк са загрижени за новооткрит ефект от
Коментари Харесай

Сигнал и от Ню Йорк - макар и още рядко, коронавирусът може да засегне тежко деца

Властите в Ню Йорк са загрижени за новооткрит резултат от новия ковид върху детското тяло - в града са регистрирани 15 случая, при които вирусът провокира синдром на систематичен инфекциозен отговор при деца , сподели кметът на града Бил де Блазио.
" Младите хора не страдат от ковид в същата степен като възрастните хора. Но през последните дни здравния ни отдел е доста обезпокоен от ново събитие ", сподели Де Блазио на конференция.
" Родители, апелирам, обърнете внимание, тъй като това се отнася до децата ни. Допреди няколко дни нямахме доста произшествия от този тип, само че в този момент ги виждаме. В Ню Йорк са регистрирани 15 случая ", добави той
Според него,. " Ако детето има тези признаци, изключително в случай че се появят по едно и също време, неотложно се обадете на доктор ", прикани Де Блазио.
" Всеки ден научаваме повече за това по какъв начин COVID-19 се отразява на тялото. Това е свирепо заболяване. Министерството на здравеопазването в Ню Йорк е инструктирало всички медицински служащи в града неотложно да рапортуват за всички пациенти на възраст под 21 години ", сподели кметът.
Миналата седмица лекарите откриха при три деца с ковид в Съединените щати необичаен изострен инфекциозен синдром. И трите деца на възраст от шест месеца до 8 години са били лекувани в Медицински център на Колумбийския университет в Ню Йорк. И трите са имали температура, инфектиране на сърцето и червата.
По-рано представители на националната здравна система (NHS) на Англия изпратиха предизвестие до лекарите на страната за увеличението на броя на случаите, когато деца попадат в интензивни отделения със синдром на систематична възпалителна реакция, което води до коремна болежка и сърдечни проблеми и може да бъде обвързвано с ковид.
Още: " Тръмп реши да разпусне съвета си за ковид и се аргументира, че наркоманията растяла "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР