Властите в Истанбул въведоха редица нови ограничения в опит да

...
Властите в Истанбул въведоха редица нови ограничения в опит да
Коментари Харесай

Нови ограничения заради коронавируса в Истанбул

Властите в Истанбул вкараха редица нови ограничавания в опит да спрат разпространяването на. Те се постановат поради увеличаващия се брой случаи на болестта. 
От през днешния ден се не разрешава провеждането на сватби и други увеселения, вечери, групови пътешествия на кораби и яхти. В нареждането на валийството на Истанбул, което бе огласено в медиите, се не разрешава и провеждането на концерти, фестивали и други сходни прояви на открити терени в града и се показва, че няма да се позволяват никакви изключения в това отношение. На нарушителите на възбраните ще се постановат правосъдни наказания.
 Турция регистрира максимален брой умряли от COVID-19 от три месеца насам Турция регистрира максимален брой умряли от COVID-19 от три месеца насам
Новите случаи на коронавирус в Турция се усилиха с 1 517 за ден. Така общо 265 515 души са дали позитивен тест от на...
В Истанбул е наложително носенето на защитни маски и спазването на физическа отдалеченост навън и в затворени пространства, както и в всеобщия превоз, напомня. Вчера турският министър на опазването на здравето Фахреттин Коджа заяви за нови 1 617 случая на инфектирани. С тях общият брой на далите позитивна проба в страната доближи 288 126 души. От тях над 256 000 са се възстановили, а близо 7 000 са умряли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР