Властите в Анталия планират да въведат единна тарифа за таксиметрови

...
Властите в Анталия планират да въведат единна тарифа за таксиметрови
Коментари Харесай

Анталия въвежда единна тарифа за таксиметровите услуги

Властите в Анталия възнамеряват да вкарат единна цена за таксиметрови услуги за всички региони на града. Те се надяват, че с помощта на нововъведението, туристите ще употребяват по-често таксиметрови услуги за пътешестване до магазините, заведенията за хранене и развлекателните центрове.
Кметът на Анталия Мухитин Бьочек съобщи, че има намерение да приключи практиката да се ползват разнообразни цени за транспорт с такси в разнообразни елементи на града, отбелязва БГНЕС.
Когато екскурзиант пътува от летището до Кадрие, това му коства 250 лири (около 40 евро), а за транспорт по противоположния маршрут би трябвало да заплати 350 лири (55 евро). Тази процедура ще бъде прекъсната, съобщи Бьочек.
Градоначалникът увери, че единна цена за километър транспорт ще бъда въведена във всички региони на Анталия в най-скоро време. Подобна „ бистрота ” при таксиметровите услуги може да се трансформира в тласък за туристите по-често да напущат хотелските здания и да отидат на шопинг или на разходка из града. Недобросъвестните таксиметрови водачи ще бъдат глобявани или ще им се лишават лицензите. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР