Влажното зимно време осигурява перфектните условия за растеж на мъх

...
Влажното зимно време осигурява перфектните условия за растеж на мъх
Коментари Харесай

Спрете хлъзгавата настилка с „епичен убиец на мъх“, който ще намерите скрит под мивката ви

Влажното зимно време обезпечава съвършените условия за напредък на мъх по пътеките ви, което може да ги направи евентуална заплаха от падение. Но можете елементарно да се отървете от него с домашен продукт.

Независимо дали на покривите над главите ни, възходящ по стените на градината или в пукнатини в тротоара, мъхът може да внесе прочут сексапил в заобикалящата го среда. Но идва зимата, под краката става проблем, което постоянно кара хората да се подхлъзват и падат.

За благополучие, помощта е налице. Има доста елементарен метод да се отървете от мъха по хлъзгавата повърхнина, като употребявате артикул, който към този момент имате в дома си.

Експертът по грижа за тревата Джо, създател на Joe's Lawn Care, показа обява в блог, разкриваща, че течността за миене е най-хубавият ви съдружник в борбата против мъха, описвайки я като „ героичен палач на мъх “.

„ Знам, че това може да звучи още по-объркващо… само че можете да изкорените казуса си с мъха с коктейл от две съставки от вода и препарат за с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР