Владо Пенев получил паник атака, след като облякъл предпазен костюм

...
Владо Пенев получил паник атака, след като облякъл предпазен костюм
Коментари Харесай

Владо Пенев получил паник атака от предпазен костюм в Откраднат живот - slava.bg

Владо Пенев получил паник офанзива, откакто облякъл защитен костюм за сцена в последните снимани епизоди на „ Откраднат живот “. В здравната драма артистът облича престилката на проф. Цонев.

А до стресовата обстановка се стигнало, откакто сценаристите решили да внедрят новия ковид и в сериала.

По време на фотосите са спазвани всички ограничения за сигурността на екипа, безапелационен е Пенев. Всички подиуми с масовки трябвало да бъдат пренаписани, бил оптимално стеснен контактът на актьорите един с различен. Световната пандемия редуцира и броя на в началото плануваните епизоди за сегашния сезон „ Системата “.

„ Ние сме родени на тая земя с предназначението да обичаме и когато ненавиждаме, завиждаме, когато сме зли, демонстрираме отрицателните си качества, ние не сме ние, не сме хора “, сподели още известният артист в изявление пред водещия Мон Дьо за публицистичното токшоу „ Неделята на NOVA “.

Относно измененията, които рецесията с пандемията на ковид ще наложи в областта на театъра, Пенев разяснява: „ Сега ще си дадем сметка какъв брой доста в действителност бяхме постигнали в региона на кулутурата и възпитанието на публиката, на хората, които употребяват просвета. Как всичко това в този момент внезапно ще би трябвало да запоне изначало... “.

Според артиста самият смисъл на театъра е срещата онлайн сред публиката и тези на сцената. Интернет и другите платформи са други форми на изкуство, които към този момент ги има – кино, телевизия, само че това не е спектакъл. И когато не сме в обстановка да можем да се забележим онлайн, изкуството страда. А когато това продължава дълго време, потребността, рефлексът на хората да отидат в театъра се притъпяват, безапелационен е той. „ Излизат на напред във времето доста по-важни неща: да хапвам, да си умря, да отида на море, да дам на децата си положително обучение. И да отида на спектакъл, с цел да изпитам някаво естетическо наслаждение, последователно се измества на все по-заден и по-заден проект.

Не знам по какъв начин ще се възвърне това успокоение у хората, с цел да имат потребност да отидат на спектакъл “, сподели Владо Пенев. И се спря на обстоятелството, че самите те, артистите, ще бъдат подложени на огромни тествания, тъй като огромна част са на свободна процедура и живеят от това. „ Аз самият ще се „ прибера “, ще се огранича в някакви неща, само че не знам докога ще продължи това състояние. И въпреки всичко се надявам, че това ще свърши в обозримо бъдеще, ще обновим активността на театрите, въпреки и постепенно ще се върнем към това, което бяхме постигнали “, означи той.

Пенев призна, че обичаното му място е у дома, ктъдето в двора сади разнообразни растения. „ Те не са просто цветя, а дървета, които ще си живеят и без мен. Когато мен няма да ме има, да оставя тая диря и тоя белег от мен – това ми е доста скъпо и благо “, сподели именитият артист, който продължава да оставя значима диря и с функциите си на сцената и на екрана.

На въпрос кой е индивидът, трансформирал живота му, Пенев отговори: „ Нескромно е, само че аз самичък си го трансформирах. Не се гордея с това, само че аз мисля, че по-голяма част от значимите неща, които са белязали живота ми, са разследване от решения и старания, които съм взел и положил самичък. Актьорът не скри, че постоянно е желал значимите неща да го отличават от масата, а не да го уеднаквяват с нея. Към по-младите хора той даде съвет да не бързат и да бъдат малко по-концентрирани и смирени.

„ Знам какъв брой е мъчно младеж в наше време да си сложи цел за след 5-10 години. Младите желаят всичко 100% в този момент и сега. Ето това е нещо, което не трябва да вършат, тъй като това е единственият ни живот на тая земя, различен няма да имаме или най-малко няма да го осъзнаваме по тоя начит “, посочи той.

Попитан за урока на неговия живот, Владо Пенев изясни: това, че човек може да направи всичко самичък, че би трябвало да има вяра в себе си и да прави старания да се оправя. „ Ако беше Господ, какво щеше да казваш в тези дни на Владо Пенев? “, предизвика го водещият. „ Смири се и помечтай “, бе отговорът на артиста. На финала на присъединяване си Пенев извърши стихотворението на Валери Петров „ За хвърчащите хора “, което разплака Мон Дьо.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР