Владислав Искренов от Радомир спечели категорично второто издание на MG

...
Владислав Искренов от Радомир спечели категорично второто издание на MG
Коментари Харесай

Владислав Искренов спечели второто издание на MG Open


Владислав Искренов от Радомир завоюва изрично второто издание на MG Open, което се организира в неделя в MG Tennis Club в парка „ Заимов “. Владислав подвигна трофея, откакто на финала надигра Камен Маздрашки с 6:2. Мачът беше оспорван, продължи 40 минути и свърши след среднощ. Владислав поведе с 3:0 и съумя да задържи задатъка си до края на срещата. Финалистите се надиграваха най-много на форхенд и с волета на мрежата, а от решаващо значение се оказа по-добрата физическа форма на Владислав.

" Турнирът беше доста оспорван, а организацията – на равнище, - сподели първенецът откакто подвигна купата. – Досега не съм взел участие в такова съревнование, в което началните часове да се съблюдават прецизно. Противниците бяха доста положителни. Най-оспорваната ми среща беше с Адриан Стоянов. В нея спасих два мачбола. Работя в „ Девин “ и се надявам да оказваме помощ за развиването на аматьорския тенис. "

В събота, в шампионата за начинаещи, до финала стигнаха Светослав Хинков и Петър Кабакчиев. Светослав сподели по-добра игра и завоюва с 6:5.

В двата дни на MG Open 2019 на кортовете в MG Tennis Club излязоха 80 играчи, а ползата към конкуренцията беше доста огромен. Турнирът беше проведен от Интерактив тенис за втора година, а „ Девин “ поддържа надпреварата, осигурявайки минерална вода за всички участници.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР