Спортната среща между ПФК Локомотив“ и ПФК Левски“ започва в

...
Спортната среща между ПФК Локомотив“ и ПФК Левски“ започва в
Коментари Харесай

Полицията с мерки за мача на “Лаута“ утре, възможно е затварянето на улици

Спортната среща сред ПФК „ Локомотив “ и ПФК „ Левски “ стартира в събота от 20.15 ч., а за защитата й, както и за застраховане на публичния ред на територията на града, са ангажирани униформени от подразделенията на пловдивската дирекция на Министерство на вътрешните работи и придадени сили от Зонално жандармерийско ръководство. Съобразно законовите им пълномощия чиновниците ще реагират на всеки сигнал за нарушаване или противообществена демонстрация, ще наблюдават и за недопускане на пътни катастрофи.  
Прочетете още
На построените контролно-пропускателни пунктове на входовете на спортното оборудване всички гости ще преминат през полицейска инспекция. Припомняме, че е наложително представянето на документ за идентичност. Деца до 14 години влизат единствено с пълновръстен компаньон и авансово попълнена декларация. Няма дасе позволяват фенове с наложена възбрана за посещаване на спортни мероприятия; носещи неразрешени или рискови предмети; използвали алкохол и/или наркотични субстанции.

Спрямо причинители на нарушавания или противообществени прояви по време на спортното събитие ще бъде търсена отговорност по Закона за защита на публичния ред при всеобщи спортни мероприятия и Наказателния кодекс.

Във връзка с ограниченията за обезпечаване на сигурността на придвижване в периметъра на стадион „ Локомотив “ е допустимо краткотрайно и поетапно прекъсване на пътни транспортни средства.  Ограничението ще важи за следните сектори:

-  ул. „ Лев Толстой ”, от бул. „ Санкт Петербург ” до кръговото кръстовище с  ул. „ Проф. Цветан Лазаров ”;

-   ул. „ Проф. Цветан Лазаров ” и ул. „ Димитър Ризов ” до бул. „ Освобождение ”.

За колите на последователите на гостуващия тим е обезпечена опция за паркиране на ул. „ Димитър Ризов “, която ще бъде затворена за тази цел. Груповото напредване ще се реализира от събирателен пункт на път II-56 /паркинг на разклона за село Войводиново/ с полицейски акомпанимент по бул. „ Цариградско шосе “ – кръгово кръстовище на п.в. „ Скобелева майка “ – ул. „ Ягодовско шосе “ – ул. „ Цар Симеон “ – ул. „ Недялка Шилева “ – бул. „ Освобождение “ – ул. „ Димитър Ризов “ /Картата на маршрута е в прикаченото изображение/. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР