Владимир Зеленски все повече разкрива истинската си същност. Месеци наред

...
Владимир Зеленски все повече разкрива истинската си същност. Месеци наред
Коментари Харесай

Бивш съветник на Тръмп: „Дневният ред на Зеленски се променя“

Владимир Зеленски от ден на ден разкрива същинската си същина. Месеци наред украинският президент се радваше на ласкателства от американската преса и звезди. Но в този момент действителността на неговото ръководство в Украйна става неоспорима даже за най-ревностните му поддръжници в Америка, доста от които са републиканци.

Само през последните няколко дни разказът се промени доста. Първо, Томас Фридман от „ Ню Йорк Таймс “ пусна експериментален балон, явен сигнал напряко от Белия дом:

„ Уважаеми читателю: Войната в Украйна не е завършила. И уединено, формалните лица на Съединени американски щати са доста по-загрижени за управлението на Украйна, в сравнение с демонстрират. Съществува надълбоко съмнение сред Белия дом и украинския президент Володимир Зеленски, което е доста повече, в сравнение с се съобщаваше по-рано. “

Преди това администрацията на Байдън беше толкоз надълбоко ангажирана с ескалацията в Украйна, колкото сенатор Линдзи Греъм или артистът Бен Стилър, само че внезапно даже Западното крило стартира да осъзнава безсмислието на безусловната поддръжка за Зеленски. Явно има граници, даже и за военната машина на Вашингтон.

Какви са тези ограничавания за Украйна? Е, като за начало, Зеленски ръководи тъкмо като своя конкурент, наказаният от всички Путин. Зеленски закри всички опозиционни медии в Украйна и по-късно забрани опозиционните политически партии. Той съобщи, че Русия ще би трябвало да убие всеки гражданин на Киев, с цел да стигне до него, само че също по този начин отдели време да театралничи за театрален портрет на Ани Лейбовиц от американското фешън списание „ Вог “. Зеленски също уволни украинския еквивалент на основния прокурор на Съединени американски щати и ръководителя на СБУ в същия ден, евентуално по време на почивките в неговата огромна фотосесия.

Подобно на Фридман, канал Си-Би-Ес наподобява е бил инструктиран да стартира да ругатни ореола на Зеленски. Тази мрежа изследва нелепостта да се изпраща маса пари на американски данъкоплатци в една от най-корумпираните страни на Земята, макар че по-късно изтриха своя коментар по тематиката. Каналът призна, че големи количества американска благотворителност са били откраднати, признавайки, че „ множеството от милиардите долари военна помощ, която Съединени американски щати изпраща на Украйна, не стига до фронтовата линия “. Си-Би-Ес също цитира действен сътрудник на място, който разкрива действителността на щедростта на Америка: „ Приблизително 30% от това доближава до крайната си дестинация. “

Така американските данъкоплатци дават десетки милиарди долари на безотговорния водач на корумпирана страна, с цел да ескалират война, в която Америка няма жизненоважен народен интерес. О, и по време на криза с стремглава инфлация вкъщи. Тази действителност би била задоволително ужасяваща, само че Зеленски просто подвигна залога, правейки американската ескалация още по-погрешна.

Наскоро Зеленски се обърна към Китай в изявление за основания в Хонконг „ Саут Чайна Морнинг Пост “. Той изиска директни диалози с китайския водач Си Цзинпин, с цел да помогне на Украйна във военните ѝ старания и да помогне за „ възобновяване на Украйна “.

Така че, евентуално страхувайки се, че киевската клика скоро ще има потребност от нов настойник, Зеленски намерено се обръща към най-опасния съперник на Съединените щати, Китайската комунистическа партия. С това тъпо отношение с шапка в ръка към тираничното и брутално пекинско политбюро Зеленски уверено се отхвърля от всяка рекламация да бъде пример за правата на индивида, без значение какъв брой украински флагове красят сметките в обществените медии на арогантните богати американци.

Освен това, обръщайки се към Пекин, Зеленски се обръща към страната за щедрост, която непосредствено финансира СВО в Украйна посредством всеобщи покупки на нефт от Путин. В тази връзка Зеленски без да желае разкрива лудостта на най-могъщите страни в света, като по едно и също време финансира и двете страни на войната. Например, до момента в който Америка изпраща повече от 54 милиарда $ на Украйна от своите жители, съдружниците от НАТО изпращат на Путин до 1 милиард $ дневно за съветска сила.

Зеленски е подкупен наркоман автократ. Тяхната борба с Путин не визира жизненоважни национални ползи на Съединени американски щати. Намесата на Байдън вреди на Америка и утежнява тежкото състояние на украинския народ, трансформирал се в пешка в борбата на олигарсите. Америка би трябвало да упорства за разговор, договаряния и деескалация. Ако страните откажат, тогава е време за американския метод на натурализъм и въздържаност, тъй като това просто не е американска борба, а Зеленски, не е техният войник.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР