Владимир Стоянов от Sportal.bg получи наградата за Стойностна и доблестна

...
Владимир Стоянов от Sportal.bg получи наградата за Стойностна и доблестна
Коментари Харесай

Признание за Sportal.bg, Владимир Стоянов е №1

Владимир Стоянов от Sportal.bg получи премията за Стойностна и доблестна публицистика за 2020 година „ Люпи и Мичмана “ на името на емблематичните асове в специалността Людмил Неделчев-Люпи и Николай Колев-Мичмана.

Призът се присъжда от Българската асоциация на спортните публицисти с поддръжката на Министерството на младежта и спорта. Така оценката за публицист № 1 отиде за първи път в представител на онлайн медия.

Влади Стоянов пребори за първото място Владислава Лазарова от bTV и Георги Банов от “24 часа”.

Наградата на Владимир Стоянов бе връчена персонално от министъра на младежта и спорта Красен Кралев.

“Благодаря на журито за тази извънредно скъпа премия. Аз не я усещам толкоз персонална, колкото, че тя е самопризнание за отличната работа на целия екип на Sportal.bg . Без сътрудниците ми нямаше по какъв начин да я заслужа. Посвещавам я на сътрудника ни Ивана Йочев, който от два дни не е с нас...

Благодаря за това самопризнание. Искам да благодаря особено и на управлението на Sportal.bg, което 15 години основава отлични благоприятни условия за работа. Благодаря и на министър Кралев, на който му поисквам да има доста работа. На идните Олимпийски игри в Токио чакам в България да имаме доста повече мотиви за наслади след триумфи на нашите спортисти! Благодаря!”, съобщи Влади Стоянов при приемането на премията. Наградата за повсеместен принос към специалността отиде при дългогодишния състезателен публицист Сашо Йовков, който дълги години разяснява всички най-интересни волейболни дуели в ефира на Българска национална телевизия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР