Владимир Путин се появи на събитието, организирано от дискусионния клуб

...
Владимир Путин се появи на събитието, организирано от дискусионния клуб
Коментари Харесай

Владимир Путин се шегувал за ядреното унищожение нарочно

Владимир Путин се появи на събитието, проведено от дискусионния клуб " Валдай ". По време на изявлението един от водещите на конференцията зададе въпрос на съветския президент по отношение на намеците му за нуклеарна война. Вместо да се занимае със сериозната вероятност за световен спор, президентът Путин се възползва от опцията да се пошегува с нуклеарното заличаване.
Прочетете още
Водещият Фьодор Лукянов се обърна към Владимир Путин: " Станахме малко нервни, като си спомнихме Вашите мнения на същото това събитие преди четири години, че " всички ще се окажем в парадайса ". Ние не бързаме, нали? "

Президентът Путин не отговори на този въпрос, а вместо това продължи да гледа право напред към нервно изглеждащата аудитория, събрала се долу.

Водещият прикани: " Вие го обмисляте. Това единствено по себе си е някак тревожно. "

Тогава Путин се засмя и отговори: " Направих това преднамерено, с цел да ви разтревожа - резултатът е реализиран. "

Решението му да се подиграе с концепцията за нуклеарна война идва, откакто съветският президент насочи ясни закани за нахлуване против западните страни в отговор на поддръжката им за Украйна. Въпреки това опасността му може да се окаже, че въобще не е блъф, защото в национално послание той съобщи: " В случай на опасност за териториалната целокупност на нашата страна и за отбрана на Русия и нашия народ ние сигурно ще използваме всички налични оръжейни системи ". Дори самичък се похвали, че Москва има " по-модерни " оръжейни системи от страните от НАТО, оповестява Express.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР