Владимир Путин с остри думи към Европейския съюз. В реч

...
Владимир Путин с остри думи към Европейския съюз. В реч
Коментари Харесай

Путин определи санкциите срещу Русия като безумни и безсмислени


Владимир Путин с остри думи към Европейския съюз. В тирада при откриването на интернационалния стопански конгрес в Санкт Петербург, съветският президент съобщи, че общността е изгубила, политическия си суверенитет в отговора на войната в Украйна.

От Санкт Петербург Владимир Путин нападна и западните наказания, определяйки ги като безумни и безсмислени. По думите му икономическият блицкриг не е съумял да пречупи Москва и вреди повече на тези, които го постановат.

„ Плановете на Запада бяха ясни - небрежно и със мощ да се смаже съветската стопанска система. Като унищожат бизнес веригите, принудят изтеглянето на западните компании, замразят съветските активи. Те се провалиха “, съобщи Путин.

Руският президент още веднъж повтори и изказванието, че задачата на т.нар, специфична интервенция в Украйна е да се отбрани рускоговорящото население в Донбас. Там тежките сражения не престават. По данни на Киев съветските военни готвят нахлуване над Славянск.

Не стопира и обстрела по украинските позиции в индустриалната зона на Северодонецк. Заради ударите е невъзможна евакуацията на цивилните от химическия цех ''Азот “.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР