Владимир Путин реши да използва известната фраза на Марк Твен

...
Владимир Путин реши да използва известната фраза на Марк Твен
Коментари Харесай

Путин обяви за преувеличени ефектите от санкциите върху руската икономика

Владимир Путин реши да употребява известната фраза на Марк Твен " Слуховете за гибелта ми са мощно пресилени ", с цел да иронизира резултата от глобите на Запада по отношение на съветската стопанска система.

Путин се появи на икономическия конгрес в Санкт Петербург, откъдето упрекна Европейски Съюз и Съединени американски щати в " колониална надменност " и налагане на " безумни и безсмислени наказания " след войната в Украйна.

Дискусията с него беше водена от директорката на съветската пропагандна медия RT Маргарита Симонян, която е измежду най-активните агитаторки в поддръжка на нашествието в Украйна.

Изявленията на Путин също бяха в стила на провоенната реторика: " Ние сме мощен народ и можем да се оправим с всевъзможни провокации. Като предшествениците си ние ще решим всеки проблем, цялата хилядолетна история на страната ни приказва за това ".

Речта му пристигна малко след разбор на шефа на " Сбербанк " Герман Греф, който предизвести, че възобновяване на стопанската система на Русия до равнището ѝ от 2021 година ще отнеме 10 години, в случай че не се подхващат ограничения, и предвижда годишен спад освен през тази, само че и през идната година.

Той отхвърля рецензиите за ролята на Русия в внезапното международно повишаване на питателните артикули поради блокирането на морския експорт на украинско зърно, като разгласи, че количествата не били задоволителни, с цел да окажат въздействие на пазарите.

Вместо това той трансферира отговорността за възможната опасност от апетит в най-бедните страни поради дефицит на торове от Украйна " на съвестта на Съединени американски щати и евробюрокрацията ".

Форумът в Санкт Петербург събра на едно място както представители на държавното управление, по този начин и част от най-богатите хора в Русия като Виктор Векселберг ( " Ренова " ), Владимир Евтушенков ( " Система " ), Андрей Костин (ВТБ), Олег Дерипаска, Алексей Мордашов (Северстал) и други

Международното наличие обаче се оказва много непретенциозно поради глобите с делегации от Казахстан, Куба, Турция, Египет, Сирия, Етиопия и Мали, както и представители на режима на талибаните в Афганистан и на двете отделили се територии от Украйна - ДНР и ЛНР.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР