Владимир НИКОЛОВЛевски прегази завърналия се в елита Спартак Вн с

...
Владимир НИКОЛОВЛевски прегази завърналия се в елита Спартак Вн с
Коментари Харесай

Левски сгази Спартак Вн в загрявка за ПАОК

Владимир НИКОЛОВ

Левски прегази завърналия се в елита Спартак Вн с 5:0. Така " сините " се реваншираха за загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 на старта и направиха генерална подготовка пред домакинския мач с ПАОК от II кръг в Лигата на конференциите в четвъртък. По 2 гола вкараха Филип Кръстев (40 от дузпа и 87) и Билал Бари (69 и 83). Крайния резултат оформи резервата Марин Петков (90+3).

Над 7100 " сини " почитатели запълниха " Герена ", с цел да поддържат любимците си.

Станимир Стоилов направи две промени в състава от мача с ЦСКА 1948. Вместо разочаровалия Анте Блажевич излезе Патрик-Габриел Галчев, а на мястото на контузения Цунами стартира Вилиан ван дер Каап. Капитанът Николай Михайлов бе на вратата, а Сонко Сундберг и Хосе Кордоба - в центъра на отбраната. В средата на терена действаха Андриан Краев и Филип Кръстев, а Роналдо, Уелтон и Георги Миланов подкрепяха тарана Билал Бари. Варненци пък не можеха да разчетат на новите си чужденци поради липса на картотеки.

" Имахме предимство през целия мач. Победата беше заслужена. През първото полувреме имахме проблеми със завършващия удар и пропуснахме много обстановки. Имаше динамичност и нужната експанзия. Добър мач за нашия тим. След втория гол съперникът се отвори и имахме благоприятни условия да осъществяваме още. Имаше много флангови офанзиви - и от крайните бранители, и от крилата. Играхме доста по-добре през фланговете. Нашият тим беше с съсловия по-добър от Спартак. На този стадий Ивелин Попов не може да се завърне. Бари имаше положителни подавания, в които да приключи офанзивата, само че и пропусна невероятни обстановки. При нас остава казусът със завършващите удари и подавания.

Трябва да подобрим още много неща, в случай че желаеме против ПАОК да изглеждаме по-добре. ПАОК няма да бъде на равнището на Спартак Вн ", разяснява Стоилов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР