Владимир Михайлов вдигна на крака публиката в залата на Като

...
Владимир Михайлов вдигна на крака публиката в залата на Като
Коментари Харесай

Владимир Михайлов: Влагам сърце и душа в любимите образи

Владимир Михайлов подвигна на крайници публиката в залата на „ Като две капки вода “, впечатли журито с осъществяването си на шлагера „ Perfect “ на Ед Шийрън и Андреа Бочели, и в класацията на обичаното шоу за фалшификати. 

„ Харесвам екипа на шоуто, който дава всякога всичко от себе си. Те творят чудеса. За да създадат този двоен облик онлайн, беше много комплицирана постановката. Трябваше да се намерения много и по тази причина възторженостти, също по този начин, и към режисьорите, които ми дадоха опция да направя и двата облика онлайн “, изрича благодарностите си Влади Михайлов след осъществяването на двойния облик и успеха в единадесети лайв артистът.



„ Не съм доста овладян, когато съм на сцената, само че би трябвало да съм квалифициран. Имах пробойни, което не ми подхожда, тъй като не желая да посрамвам хората, които ми оказват помощ да съм тук и да направя най-хубавото от себе си. Не беше най-хубавото от мен, само че се постарах. За мен е достижение да не се изложа и когато представям някой обичан облик, да вложа сърце и душа. Важното е хората да имат положително прекарване “, показа харизматичният артист и музикант.

„ Когато става въпрос за пеене, съгласно мен щастието обича тишината. Трябва да млъкнеш след усилени подготовки, с цел да си пазиш гласа. Адреналинът се потушава доста мъчно. Обикновено, когато имаш едно положително показване, най-любимото е да се събереш с другари и да го преживеете още веднъж “, разяснява Владимир Михайлов.

На финала на шоуто в неделя той ще се показа с песента на Васил Найденов " Болката отляво ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР