Владимир Илиев разби конкуренцията на държавното първенство по летен биатлон,

...
Владимир Илиев разби конкуренцията на държавното първенство по летен биатлон,
Коментари Харесай

Владимир Илиев разби конкуренцията на държавното първенство по летен биатлон

Владимир Илиев разруши конкуренцията на държавното състезание по летен биатлон, което се организира в Белмекен през уикенда. Състезателят на клуб “Аякс” (Троян) сграбчи златото в дисциплините спринт на 10 километра и гонене на 12,5 километра.

30-годишният троянец първо се пребори за купата в спринта, въпреки да направи 1 неточност при стрелбата. По 1 неточност направиха и Красимир Анев и Михаил Клечеров, само че те бяха по-бавни по трасето и останаха надлежно на второто и третото място в класирането.

По същия метод се подредиха медалистите на подиума и в другата дисциплинираност - преследването. Илиев сграбчи златото, въпреки да направи 5 неточности в стрелбата. Анев обаче направи 6 пропуща и не съумя да настигне Владо, а Клечеров приключи с 4 пропуща, само че и той не бе задоволително бърз, с цел да се придвижи напред в класирането и се задоволи с бронза и в тази дисциплинираност.

При дамите купата в спринта на 7,5 километра отиде при Десислава Стоянова от клуб “Амбарица”, а втора и трета бяха надлежно Дафинка Коева ( “Банско”) и Емилия Йорданова ( “Славия”).

Отново Стоянова взе златото и в преследването на 10 километра, където обаче подгласнички и бяха Стефани Попова ( “Аякс”) и Даниела Кадиева ( “Банско”).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР