Вкусно, позитивно и много забавно ще бъде следващата седмица в

...
Вкусно, позитивно и много забавно ще бъде следващата седмица в
Коментари Харесай

Новият секссимвол на българското кино и Кралят на рока влизат в „Черешката на тортата“

Вкусно, положително и доста занимателно ще бъде идната седмица в „ Черешката на тортата “ – всеки работен ден, от 20:00 ч. В кулинарната конкуренция се впускат новият секссимвол на българското кино - Владимир Зомбори, актрисата, която не се плаши от провокации - Анелия Луцинова, носителката на купата „ Мисис България “ - Милена Шаркова, българският Елвис Пресли – Цецо Елвиса и телевизионната водещата, на която се доверяват даже в CNN - Диана Радева. Те ще готвят с обич и отношение към храната, само че няма да липсват и изненади, а кой ще завоюва признанието на началник Иван Манчев, ще стане ясно в петък.
 Владо Зомбори
Лентата за седмицата ще пререже артистът Владимир Зомбори . В понеделник (29 януари) от 20:00 той ще готви с душа и без искания, а мотото на вечерта ще бъде „ просто и вкусно “. Актьорът от трупата на Малък градски спектакъл „ Зад канала “ ще сервира на гостите си семпло, само че вкусно меню, обогатено с истории от студентските години. Могат ли да готвят актуалните мъже и какви оценки ще получи първият хазаин за седмицата, не пропускайте в „ Черешката на тортата “.
 Анелия Луцинова
Във вторник (30 януари) под прожекторите ще застане актрисата, която може да изиграе съвсем всичко – Анелия Луцинова . Тя ще готви със звезден асистент - артистът Деян Ангелов. Артистичната стопанка ще впечатли с вегетарианско меню и лична изненада за всеки посетител. Ще се трансформира ли вечерята в комедия от неточности, или в противен случай? Предстои да разберем.
 Милена Шаркова
Пътешествие с вино и храна през разнообразни елементи на България чака феновете в сряда (31 януари) с класната вечеря на Милена Шаркова . Носителката на купата „ Мисис България “ ще вкара в менюто си доста истински хрумвания, а в амбициозното готвене ще й оказва помощ нейната щерка. Представянето на домакинята ще смае компанията. На финала, родопска гайда ще огласи вечерята.
 Цецо Елвиса
От България, в четвъртък феновете ще се пренесат в Азия с тематичното фюжън меню на Цецо Елвиса , който ще върти плочата на положителното въодушевление и вкусната храна. Най-популярният български подражател на Елвис Пресли ще покаже специфичния си автомобил и ще разкрие за какво е почетен жител на Мемфис, където е роден Kралят на рока. Гостите ще останат сюрпризирани от непредвиден кулинарен завой, а домакинът ще ги посрещне по кимоно. Смехът и положителното въодушевление ще бъдат в големи дози. Зрителите ще се убедят в това в четвъртък (1 февруари) от 20:00 ч.
 Диана Радева
Последната изненада за седмицата ще сервира красивата телевизионна водеща Диана Радева , която е повторен притежател на наградата за езикова просвета на Софийския университет. Журналистката ще готви със сърце и душа в петък (2 февруари). Тя ще отвори вратите на дома си, където почетно място заемат книгите. Диана Радева ще подготви забавно концептуално меню с веган версии на обичайни предписания. Мъжете ще ядат месо, а за дамите ще има здравословна изненада, а десертът ще бъде международна класика - мини вид на торта " Павлова ". Един от гостите ще направи забавно изобретение в храната, а потреблението ще върви ръка за ръка с информацията. Ще надвие ли хладнокръвието пристрастеността? И кой ще завоюва купата „ Най-добър хазаин “ през идната седмица, не пропускайте от понеделник до петък, в 20:00 ч. по NOVA.

Още забавна информация за „ Черешката на тортата “ може да откриете във  на предаването. Всички епизоди на поредицата могат да бъдат гледани и в  след излъчването им в ефир.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР