“Включваме се в искането на вот на недоверие като съвносители.

...
“Включваме се в искането на вот на недоверие като съвносители.
Коментари Харесай

БСП, Възраждане и ИТН клатят кабинета - ще искат вот на недоверие

“Включваме се в настояването на избор на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете, считаме, че са непълни, през днешния ден ще ги допълним ”.

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която уточни, че имат и причини, само че не ги назова съответно.

“Аргументите са на наша страна, в случай че рецензиите от избрани депутати от ГЕРБ към държавното управление са откровени, ще ни поддържат ”, сподели още Нинова.

“С дейностите си ръководещото болшинство поставят кръст на енергетиката, ще желаеме избор на съмнение поради цялостната политика в бранш енергетика ”, акцентира още водачът на Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова разяснява, че нямаме прогрес по Шенген, правосъдната промяна и Еврозоната. “Не си правят работата добре, да подадат оставка и да си вървят ”, акцентира водачът на социалистите.

Причина за основаното напрежение и разрешение на раздора в Народното събрание е подписаното съглашение сред държавното управление и протестиращите енергетици и миньори. По-рано те насочиха 6 претенции, които да бъдат задоволени от сегашните ръководещи.

В обществото обаче отношението към казуса на протестиращите не е еднопосочно и още веднъж се раздели на два лагера - " за " и " срещу " държанието на работещите в енергийния бранш. В този смисъл и този избор на съмнение, който обмисля да внесе опозицията в Народното събрание, наподобява в известна степен извиване на ръце на кабинета Денков-Габриел, и подозрение какъв брой безапелационни ще бъдат причини на опозицията за него.

Очаквайте детайлности.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР