Визитата е естествена последица от цялостната промяна в САЩ. Общността,

...
Визитата е естествена последица от цялостната промяна в САЩ. Общността,
Коментари Харесай

Борислав Цеков: Тръмп сложи край на пещерната русофобия

Визитата е естествена последица от цялостната смяна в Съединени американски щати. Общността, която се беше конфигурирала и предаваха информация, некомпетентна, с администрацията на Тръмп на това се постави край. "

Така стартира присъединяване си в предаването в ефира на Канал 3 Борислав Цеков от Института за страната и правото към Българска академия на науките.

'Това е нов стадий в връзките ни със Съединени американски щати. Политическите инстинкти му дадоха опция да има съответен метод към Тръмп.

Той управлява България със личен глас. Нормално е да има разнообразни позиции. По съответен метод министър председателят съумя да убеди американците, че превръщането на България във зложелател на Русия не е потребно, само че тук почука на отворена врата. Тръмп постави завършек на пещерната русофобия.

Умни и красиви люде " заляха мрежата с измислици за посрещането на Борисов във Вашингтон

Той знае, че не е нужно да кара българите да ненавиждат Русия, с цел да обичат Америка. Прагматизмът, кардиналният натурализъм му дадоха опция да оцени българското контрапредложение и в последна сметка у нас няма да има военна база ", показа Цеков.

"Едно е да има база, друго е да има дребен щаб, който се занимава с разбори и съгласуваност. Това е добре за България.

Експерти показаха най-важните резултати от срещата сред Борисов и Тръмп

Борисов цени връзките си с Русия и не желае да се включва в спорове. Добре е, че има сериозен ангажимент за енергийната диверсификация и доставките на полутечен газ. Всеки, който продава една суровина желае бързо да я пласира. Най-важното е във връзка с АЕЦ Белене.

Борисов съумя да извади този план от стигматизацията. Поздравявам господин Гешев за избора и за волята. Наяявам се, че господин Цацаров ще получи доверие " приключи Борислав Цеков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР