Визита: Сега: България подкрепи Франция за отмяна на социалния дъмпинг

...
Визита: Сега: България подкрепи Франция за отмяна на социалния дъмпинг
Коментари Харесай

България подкрепи Франция за отмяна на социалния дъмпинг; 25 т. сладолед и 9 т. майонеза спрени заради фипронил

" Визита ":

" Сега ":

България поддържа Франция за анулация на " обществения дъмпинг "

Франция ще поддържа България за приемането й в чакалнята на еврозоната и в Шенгенското пространство. Това даде обещание президентът Еманюел Макрон след диалога си на " четири очи " с българския министър председател, към който се обърна със " скъпи Бойко ".

България ще поддържа Франция за промени в разпоредбите за командироване на служащи в Европейски Съюз, стана ясно след вчерашните срещи на президента Румен Радев и на премиера Бойко Борисов с френския президент Еманюел Макрон във Варна. " Постигаме волята да се ограничим във времето и за една и съща страна, за една и съща работа да се получава една и съща заплата. Когато имаме френски работодатели, които наемат български служащи и им заплащат по български цени във Франция - не, не съм склонен! ", сподели Макрон във Варна през вчерашния ден.

Пожар.

" 24 Часа ":

Обляха пожара в Кресненското дефиле от въздуха с близо 140 тона вода

Военнослужещи от Сухопътните войски и Военновъздушните сили през днешния ден, 25 август, продължиха да оказват помощ в преодоляването на огнената буря в землищата на селата Мечкул и Ощава, община Симитли.

Това оповестиха от Министерството на защитата.

Два вертолета Ми-17 от авиобаза Крумово от 7.00 ч. сутринта извършват задания за потушаването на пожара. Всеки от екипажите работи в продължение на 6 часа като вертолетите се редуват в обливането на горските масиви и тревните площи с вода от въздуха. До 16.30 ч. те са създали над 70 захода, а в региона на пожара са изсипани близо 140 т. вода.

Екипажите на Ми-17 ще продължат своята работа до настъпването на вечерта.

Нападение.

" Монитор ":

Пребиха и наръгаха с нож Стоян Златния

Скандално известният предприемач Стоян Стоянов-Златния е бил наръган с нож през миналата нощ в столицата.

Нападението е станало пред дома му в столичния квартал " Банишора ". Стоянов е наръган 6 пъти с нож. Сигналът в полицията е пристигнал от дежурния служител на реда в " Пирогов ", където потърпевшият е бил откаран. Мъжът е в тежко положение с голям брой рани и травми. Стоянов стана скалнадлно прочут у нас и има голям брой престъпни регистрации в Министерство на вътрешните работи. Преди време беше упрекнат в склоняване към проституция на малолетни девойки. Преди това предприемачът организираше и фешън състезания на разнообразни места в страната.

Фипронил.

" 24 Часа ":

25 т. сладолед и 9 т. майонеза спрени поради фипронил

25 тона сладоледени произведения и 9 тона майонеза са изтеглени от пазара поради наличие на яйчен прахуляк, нечист с фипронил.

Това заяви шефът на Областната дирекция по сигурност на храните в София Камен Николов.

Миналия петък от Германия са съобщили, че в България е получена пратка яйчен жълтък на прахуляк, нечист с фипронил. До момента е открито, че 500 кг от продукта са доставени в един търговски склад и са разпознати компаниите, до които е дистрибутиран. Пратката е доставена март месец до две индустриални предприятия на територията на страната.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР