Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното

...
Vivacom ще изненада всички гости на последния концерт от националното
Коментари Харесай

Огледалната стая Unlimited Love ще се появи на финалния концерт от турнето на Мария Илиева

Vivacom ще изненада всички посетители на последния концерт от националното турне „ Любов “ на Мария Илиева. Събитието ще се организира на 6 декември в зала 1 на НДК, със специфична арт апаратура – огледалната стая Unlimited Love. Тя ще бъде ситуирана във фоайето на НДК, а всеки, искащ да изпита музикалното ѝ и образно преживяване, може да го направи сред 18 ч. и 23 ч. в деня на концерта.

Огледалната стая Unlimited Love съчетава концепцията за цялостната независимост от неограничените проекти на Vivacom и името на турнето на Мария Илиева – „ Любов “. Арт инсталацията пресъздава атрактивна атмосфера с декор от нарисувани сърца, ноти и надписи Unlimited Love, които основават чувство за безкрайност сред отраженията на огледалата, споделят от телекома.

Магичното образно прекарване ще бъде допълнено с музикално озвучение с известни песни от репертоара на Мария Илиева.

Vivacom има и награди за всеки, който влезе в стаята Unlimited Love. За присъединяване би трябвало да се разгласява стори с видео или фотография арт инсталацията в Instagram, да се тагне и да се последва профила на @vivacombg. Изпълнилите изискването получават незабавно премия на място – картичка на Мария Илиева с подпис.

Голямата премия за всички участници в играта са премуим безжичните слушалки Bang & Olufsen Beoplay EX. Те ще бъдат раздадени на томболен принцип - в нея могат да вземат участие единствено лица над 18 година

Броени дни преди финалния концерт от турнето на Мария Илиева петима почитатели ще съумеят да се срещнат онлайн с поп звездата с помощта на Vivacom. Те ще имат шанса да зададат най-любопитните си въпроси, да се срещнат с нея и да си поговорят в другарска конюнктура.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР