Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща

...
Vivacom предлага избрана селекция смартфони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща
Коментари Харесай

Смартфони Nokia с над 80% отстъпка от Vivacom

Vivacom предлага определена селекция смарт телефони Nokia с атрактивна отстъпка, достигаща над 80%. Сред тях попадат три от най-актуалните бюджетни модела на марката – Nokia C22, Nokia G22 и Nokia C32, предлагащи голям брой функционалности на налична цена. Офертата е годна до края на март онлайн и в магазините на телекома.

Смартфоните могат да бъдат закупени в брой или на лизинг в композиция с неограничените проекти Unlimited на Vivacom, които обезпечават неограничени минути и мегабайти и сърфиране в най-голямата 5G мрежа в страната.

Nokia C22 е отличен избор за всеки, на който постоянно му се случва да изпусне телефона си, тъй като моделът е минал най-сериозните проби за устойчивост

Здравият заден панел от поликарбонат и закаленото 2.5D стъкло на екрана са укрепени със постоянна вътрешна железна структура. Заедно те обезпечават по-добра резистентност при инцидентно изпускане, както и отбрана от клас IP52 против прахуляк и течности. На огромния 6,5-инчов HD+ потребителите могат да прегледат фрагментите, снимани с нощен и портретен режим от двойната 13 МР съществена камера и предната 8 МР камера. Батерията е с огромен потенциал от 5050 mAh, която устоя до 3 дни с едно зареждане и има функционалности за спомагателна спестовност на заряда. Nokia C22 извършва безпроблемно всички задания, с помощта на мощния осемядрен процесор и опцията за разширение на паметта.

Nokia G22 покрива всички условия на Nokia за устойчивост и качество на направата

Устройството е с живописен и екологичен дизайн – задният панел е направен от 100% рециклирана пластмаса. Nokia G22 разполага с неповторимата функционалност QuickFix, която разрешава сами да си промените батерията или екрана, без да чакате дълго за ремонт. Смартфонът предлага първокласно аудио с балансиращия излаз за слушалки OZO Playback и 3-дневен живот на батерията. За още по-гладко преживяване може да бъде разширена паметта, осигурявайки спомагателна виртуална RAM памет, а опцията „ автоматизирано изчистване “ усъвършенства продуктивността. С Nokia G22 хардуерът и софтуерът са изцяло предпазени, тъй като телефонът идва с 3 години гаранция и 2 години актуализации на Android.

Nokia C32 e с грациозен дизайн, рамка с железно покритие и първокласен заден стъклен панел, които придават на смарт телефона съвременен тип и чувство

Устройството има двойна камера с 50 MP главен датчик, който улавя повече светлина и работи с вградени логаритми за създаване на облика, нощен и портретен режим. Голямата 5000 mAh батерия с най-новите функционалности за икономисване на сила устоя до 3 дни с едно зареждане. Nokia C32 идва с конфигуриран Android 13, който предлага редица функционалности за персонализация. Смартфонът разполага с опцията за разширение на RAM паметта, както и с комфортен датчик за пръстов отпечатък, вграден в бутона за включване, и отключване с лицево различаване.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР