Vivacom беше отличен в категория Принос за развитие на образованието“

...
Vivacom беше отличен в категория Принос за развитие на образованието“
Коментари Харесай

Vivacom с награда Бизнес хонорис кауза за принос в развитието на образованието

Vivacom беше отличен в категория " Принос за развиване на образованието “ на премиите за обществено отговорно предприемачество " Бизнес хонорис идея “ в националната акция на " 24 часа “. Призът е за поддръжката на Олимпийските тимове по естествени науки, която телекомът обезпечава през последните две години посредством самодейността Операция " Жълти стотинки “.

" Vivacom има редица стратегии, посредством които дава опция на младежите да развиват своите познания, умения и гении още до момента в който учат - лятната ни стажантска стратегия, техническата академия, практикантската стратегия и други. Но признанието за самодейността Операция " Жълти стотинки “ има и голяма прочувствена стойност за нас, тъй като е обвързвано и с поддръжката на невероятните очаквания от Олимпийските тимове по естествени науки, които Vivacom поддържа при подготовката им за присъединяване в интернационалните надпревари “, разяснява Любомир Малоселски, Директор " Продукти и услуги “ във Vivacom, който одобри премията от името на телекома.

В края на юни Vivacom означи десетото юбилейно издание на Операция " Жълти стотинки “, вследствие на което поддържа Олимпийските тимове по естествени науки с общата сума от над 53 000 лв.. Тази сума бе употребена за подготовката и присъединяване на младите български олимпийци от тимовете по биология, математика, астрономия, астрофизика, информатика, филология, физика, химия и млади физици в разнообразни интернационалните надпревари.

Благодарение на Vivacom, стотиците сътрудници в цялата страна и посланиците на Операция " Жълти стотинки “ през годините са подкрепени значими обществени дела, които трансформират живота на деца в неравностойно състояние към по-добро или поддържат младежите в разгръщането на техните гении. Събраните и дарени средства в десетте издания на самодейността са над 790 000 лв..

От 2010 година до момента самодейността е подкрепила още 4 дела - основаването на първия Център за деца с дислексия и аутизъм; създаване и действие на 2 центъра за краткотрайно настаняване от фамилен вид за изоставени бебета - план на фондация " Надежда за дребните “; създаване и действие на 2 следени жилища за краткотраен заслон на младежи, напуснали домовете за сираци - план на Фондация за обществена смяна и включване; и подкрепяне на действието на " Център за Надежда “ за деца с множествени увреждания в София - план на фондация " I can too ".

Кампанията " Бизнес хонорис идея “ на " 24 часа “ отличава обществено виновните компании, които покачват качеството на живот в районите в страната, където развиват активността си. Тези компании подкрепят учебни заведения, лечебни заведения, възвръщат културно-исторически обекти, грижат се за природата, провеждат стажантски стратегии, оказват помощ на деца, лишени от наставнически грижи. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на ка
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР