Вицешампионът ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров завършиха наравно 0:0

...
Вицешампионът ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров завършиха наравно 0:0
Коментари Харесай

ЦСКА не успя да победи Македония Гьорче Петров -

Вицешампионът ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров приключиха наедно 0:0 в първи дуел от втория квалификационен кръг в шампионата Лига на конференциите, игран на стадион „ Петър Милошевски “, в столицата Скопие, при доста тежки атмосферни условия и температура на въздуха от към 35 градуса по Целзий.

През първото полувреме играта бе относително равностойна. В 19-ата минута Менно Кох можеше да открие резултата с глава, след центриране от ъглов удар, само че с решителна интервенция пред голлинията на северномакедонците се отличи Филип Мисевски.

След още десетина игрови минути Браян Морено пропусна добра опция за гол след подаване на Тибо Вион. Най-интересната обстановка през първата част пристигна в добавеното време, когато домакините останаха с човек по-малко на терена след втори жълт и надлежно червен картон за Лемос Да Силва, който фаулира Енес Махмутович. Така двата състава се отдръпнаха на отмора при нулево тъждество.

Второто полувреме стартира с напън на алените и в 53-ата минута Вион подаде към влезлия в игра Лазар Туфегджич, който бе на границата на вратарското поле и стреля мощно от воле с десния крайник, само че втаратят на Македония ГП мазета.

Армейците продължиха да търсят път към вратата на гостите, само че до чисто голово състояние се стигна чак в 87-амата минута, когато Калоян Кръстев получи пас отдясно от Асен Дончев и стреля с глава от добра позиция, само че ударът му мина над гредата. В третата минута на добавеното време още веднъж Кръстев стреля, само че се получи отново към Радослав Живков, който от близко не съумя с пета да прати топката в мрежата и по този метод срещата завърши при нулево тъждество.

Реваншът е след седмица на стадион " Българска войска " с начален час 20:30 часа, а в понеделник (25 юли) ЦСКА приема Черно море (Варна) в дуел от третия кръг на Първа лига. Мачът ще се играе на " Армията " и стартира в 20:00 часа.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР