Вицешампионът на английската футболна Висша лига Арсенал победи испанския първенец

...
Вицешампионът на английската футболна Висша лига Арсенал победи испанския първенец
Коментари Харесай

Арсенал триумфира над Барселона в зрелищна голова фиеста

Вицешампионът на британската футболна Висша лига " Арсенал " победи испанския отличник " Барселона " с 5:3 в контролна среща в Лос Анджелис (САЩ).

Роберт Левандовски откри за каталунците с добавка от близко в седмата минута, откакто удар на Рафиня беше блокиран от вратаря Аарън Рамсдейл.

Букайо Сака изравни в 13-ата минута след неточност в отбраната на противника, само че девет минути по-късно пропусна да даде задатък на островитяните от дузпа, откакто стреля край вратата от бялата точка.

След малко повече от половин час игра Рафиня вкара от фаул от отдалеченост, откакто топката се отклони от Мартин Йодегор в стената и подлъга Рамсдейл, който реагира късно и не съумя да избави.

Две минути преди почивката " Арсенал " още веднъж изравни. Сака проби от дясно и центрира в наказателното поле, Йодегор с глава откри непокрития в дребния пеналт Кай Хавертц, който от близко засече в мрежата. 

В 56-ата минута Леонардо Тросард направи 3:2 за лондончани, откакто навлезе в ляво в наказателното поле и с удар по тревата по диагонала от 15 метра преодоля аварийния пазач Иняки Пеня. Отново Тросар осъществя за 4:2 в 78-ата минута, откакто засече от въздуха пас от дясно в пеналта на Киърън Тиърни.

Малко по-късно " Барселона " удари греда, а Феран Торес въпреки всичко понижи за 3:4 в 88-ата минута, откакто беше изведен в чиста позиция в дясно в наказателното поле от Усман Дембеле.

Секунди преди последния съдийски сигнал португалецът Фабио Виейра оформи крайното 5:3 с прекрасен удар от към 25 метра.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР