Вицепрезидентът на WADA - Линда Хелеланд не е доволна от

...
Вицепрезидентът на WADA - Линда Хелеланд не е доволна от
Коментари Харесай

От WADA искали по-тежко наказание за Русия

Вицепрезидентът на WADA - Линда Хелеланд не е удовлетворена от глобата, наложена на Русия, тъй като не е задоволителна, написа гонг. Руските спортисти получиха възбрана за присъединяване на всички огромни спортни конгреси в идващите четири години, като това включва олимпийските игри в Токио идващото лято, както и международното състезание по футбол в Катар през 2022 година.

“Една от най-големите спортни народи в света употребява машинация, манипулира и заличава доказателства даже след наложени към този момент санкции и очевидни доказателства. Това е изменничество по отношение на всички чисти спортисти, спортисти, които са се опитвали да проповядват феърплей като главната си ценност”, съобщи норвежката Хелеланд на срещата на WADA в Лозана през днешния ден.

“Фактите са налице. Свидетели сме на неистина, която е с невиждани до момента пропорции. А отричането на явната машинация е обезпокоително. Настоявах за цялостна дисквалификация, само че това е оптималното към сегашния момент”, разяснява още Хелеланд.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР