Вицепрезидентът на руския петролен гигант Лукойл Виталий Владимирович Робертус внезапно

...
Вицепрезидентът на руския петролен гигант Лукойл Виталий Владимирович Робертус внезапно
Коментари Харесай

Почина вицепрезидентът на Лукойл Виталий Робертус

Вицепрезидентът на съветския петролен колос " Лукойл " Виталий Владимирович Робертус ненадейно е умрял на 54-годишна възраст. Това излиза наяве от известие на уеб страницата на компанията.

Робертус работи в компанията 30 години, от завършването на образованието си. Започва като икономист, като след това минава през всички стадии на професионално развиване. От " Лукойл " показват, че за този интервал Виталий ВРобертус печели уважението на сътрудниците си освен в компанията, само че и в сектора като цяло. Удостоен е с държавни и ведомствени награди за достижения в развиването на държавния горивно-енергиен комплекс.

" В паметта ни той ще остане надарен началник, разностранна персона и радушен другар ", означават още от " Лукойл " и изричат съболезнования на фамилията и околните на Виталий Робертус.

Припомняме, че след началото на съветската инвазия в Украйна редица съветски предприемачи починаха по неразбираеми аргументи. През октомври предходната година на борда на шефовете на компанията Владимир Некрасов.

На 40-годишна възраст. Вероятна причина за гибелта му е ненадейно прекъсване на сърцето. Внезапно умря и съветски заместник-министър, Пьотр Кучеренко,, завръщайки се от посещаване в Куба. Не са измежду живите и високопоставени предприемачи като, началник на енергийна компания, и, някогашен ректор на авиационен институт. Споминаха се също , ръководител на " Лукойл ", и, топ управител на развойната корпорация на Далечния изток и Арктика.
 Почина 35-годишният наследник на шефа на Роснефт Игор Сечин
Почина 35-годишният наследник на шефа на Роснефт Игор Сечин

Шефът на Роснефт е забранил на Следствения комитет и ФСБ да проверяват гибелта на сина му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР