Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд остава напълно убеден, че

...
Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд остава напълно убеден, че
Коментари Харесай

Голям шеф в Юнайтед: Солскяер все още е точният човек

Вицепрезидентът на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд остава изцяло уверен, че назначеният за непрекъснат управител Оле Гунар Солскяер е точният човек, който да възроди „ алените дяволи” след в действителност разочароващия сезон.

Първоначалният порив, което краткотрайното предопределение на норвежеца през декември даде, изчезна към края на сезона и отборът финишира на 6-о място със серия от 5 следващи срещи без победа. Последните 2 месеца демонстрираха, че на Солскяер ще му следва доста значим летен трансферен прозорец, откакто Юнайтед (66 точки) финишира на идентична отдалеченост както от първенеца Манчестър Сити (98 т.), по този начин и по отношение на първия в зоната на изпадащите Кардиф Сити (34 т.).

Очакванията на Острова са, че Юнайтед ще направи най-малко 5 входящи прехвърлянето – десен бек, централен бранител, двама централни халфове и дясно крило. „ Очевидно е, че сезонът не приключи по метода, по който се надявахме”, разяснява Уудуърд.

„ Приключихме на 6-о място и с насилствена промяна на мениджъра по средата на пътя. Въпреки всичко Оле и неговият тим се бориха от декември насам, с цел да бъдат в борбата за класиране в Шампионската лига през идващия сезон. В последна сметка силите не ни стигнаха.”

От популярната победа над Пари Сен Жермен с 3:0 в Париж до края на акцията Юнайтед означи тъкмо 7 попадения – колкото и изпадналият Хъдърсфийлд през същия интервал. „ Докато последните няколко седмици бяха разочароващи, ние се радваме, че назначихме Оле за наш управител с 3-годишен договор, както и че потвърдихме неговия треньорски щаб в лицето на Майк Филън, Майкъл Карик, Киърън Маккена и Марк Демпси. Всички те остават в клуба.”

„ Всички в Юнайтед – бордът, мениджърът, тимът и чиновниците са уверени в желанието да върнем Юнайтед още веднъж на върха в британския футбол. Продължаваме да работим по подобряването на редиците ни на и отвън терена. Силата на нашия бизнес модел значи, че имаме финансовите запаси, с цел да продължим да предоставяме поддръжка на мениджъра и да творим триумфи на терена. Това си остава наша цел номер едно”, добави Уудуърд.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР