Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети коментира жребия за осминафиналите на

...
Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети коментира жребия за осминафиналите на
Коментари Харесай

Санети: Трябва да подходим с уважение към Порто

Вицепрезидентът на Интер Хавиер Санети разяснява жребия за осминафиналите на Шампионската лига. " Нерадзурите " излязоха от доста тежка група с Байерн и Барселона и за премия ще се изправят против Порто в борба за място на четвъртфиналите.

" Ще бъдат сложни мачове. Познавам Порто добре, а моят някогашен съотборник Консейсао прави страхотна работа. Много ще зависи от формата на двата тима през февруари. Трябва да подходим с допустимо най-голямо почитание към противника ", съобщи аржентинецът.

Той приказва и за положението на тима след вчерашната загуба от Ювентус: " Трябва да се оправим на равнище до паузата, а след Световното ще бъде друго. Трябва да намерим баланс и неизменност. Съжаляваме за загубата през вчерашния ден. Гледаме напред с убеденост ".

Санети разяснява и бъдещето на Милан Шкриняр и възможното възобновяване на контракта му: " Преговаряме за удължаването на контракта и диалозите се развиват добре. Надяваме се скоро да се стигне до автограф. Има всички условия да продължим нарпед дружно ".

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите мачове от италианските Serie A и Coppa Italia, онлайн, в ефира на MAX Sport 3.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР