Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите
Коментари Харесай

Кой взе най-добрата фирма от Мартин Стоев?

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол и един от президентите на волейболен клуб Левски София Давид Давидов бе специфичен посетител във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.

Давид Давидов приказва и за това “кой е взел ” най-хубавата компания то Мартин Стоев.
 Мартин Стоев: Шайка неблагодарници, взеха ми най-хубавата компания Мартин Стоев: Шайка неблагодарници, взеха ми най-хубавата компания
“Не мога да разпознавам кой " му е взел компанията ". Както споделих доскоро, това беше неговият тим и нямаше кой да застане против неговото предпочитание да продължи. Аз считам, че с него сме работили в границите на нашия мандат 3 спортни лета и положихме старания този тим и самият Мартин да бъдат идеално гарантиран откъм условия и това, което самият той е споделял пред медиите. Имахме опцията, посредством и в полза на истината на Владимир Николов, който спомага в няколко случаи, да спомага за няколко извънредно скъпи контроли и интервали на лагери. Момчетата пътуваха до Съединени американски щати за контроли с разнообразни национални тимове на Съединени американски щати. Лятото, през което спечелихме сребърния орден на Световното в Иран, Бразилия ни гостува. Миналата година преди Европейското пък имахме седмица, в която гостувахме в Чивитанова напълно без разходи на федерацията, където пък играхме контролни мачове с Франция ”, съобщи Давид Давидов особено във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV - Block Out.
4  Давид Давидов гостува в
“Полагани са доста старания този тим да се приготви по допустимо най-хубавия метод и да си заслужи резултатите, които на процедура той донесе. Смятам, че взаимоотношението ни с Мартин и връзките са били чудесни. Така че, не намирам нещо, което сме пропуснали и сме основали мотив за оскърбление ”, добави вицепрезидентът на БФ Волейбол.
 Любо Ганев: Каквото е имало да кажем с Мартин Стоев, сме си го споделили Любо Ганев: Каквото е имало да кажем с Мартин Стоев, сме си го споделили
“Лично аз бих желал той да беше провел този диалог първо с федерацията преди да се стигне до тези анонси. Както споделих, неговият контакт и предпочитание за полемика се ограничи до диалози с господин Ганев. Така че, от тях двамата може да има повече информация какво са разискали и дали аргументите са едни или други. Мисля, че самият господин Ганев в свое изявление показа, че диалогът е бил на тематика " финанси ". Базирам това, което мисля на това, което съм прочел в медиите, не съм приказваме нито с Мартин Стоев, нито с господин Ганев по тематиката ”, добави Давид Давидов в студиото на Sportal TV.
4  Давид Давидов гостува в  Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР