Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владикова призова

...
Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владикова призова
Коментари Харесай

Невяна Владинова призова феновете да напълнят Арена София въпреки изборите

Вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Невяна Владикова прикани почитателите на спорта да изпълнят зала “Арена София ” за Световната купа от 31 март до 2 април.

“Идва време за обичайна Световна Купа по художествена гимнастика в София. Да, в България сега на дневен ред са проблеми, рецесии и избори. Не ви предлагам решение на проблемите, а глътка позитивизъм, усмивки, порив и религия в мощна и сплотена България. Изборът в последна сметка постоянно си остава персонален. Очакваме ви в зала “Арена София ” от 31 март до 2 април. (И не забравяйте да гласувате) ”, написа тя във “Фейсбук ”.

България ще бъде показана от Стилияна Николова и Ева Брезалиева в самостоятелната конкуренция след отдръпването на Боряна Калейн. Вчера петата от Олимпийските палав. Токио 2020 организира доста добра първа подготовка, само че прекъсна втората, защото не се усещаше добре и съобщи, че се нуждае от отмора. 24 часа по-късно дефинитивно стана ясно, че Калейн няма да вземе присъединяване в Световната купа.
 Боряна Калейн няма да взе участие на Световната купа в София Боряна Калейн няма да взе участие на Световната купа в София
На шампионата в София ще вземат участие най-силните гимнастички и най-хубавите ансамбли. При тимовете ще вземат участие 14 състава без Мексико и Азербайджан, който са с контузени състезателки. Индивидуалните гимнастички са 53 при дамите. Сред отсъстващите са Дария Атаманов (Израел) и Дария Варфоломеев (Германия), които са с контузии.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР