Вицепрезидентът Камала Харис, която наскоро стана фаворит за номинацията на

...
Вицепрезидентът Камала Харис, която наскоро стана фаворит за номинацията на
Коментари Харесай

Харис изтръгнат заради възобновени твърдения, възхваляващи годността на Байдън на фона на опасения за възрастта: `Съучастник в прикриване`

Вицепрезидентът Камала Харис, която неотдавна стана любимец за номинацията на Демократическата партия за президент след президента Байдън се отдръпна в неделя, е изправен пред нови рецензии за това, че отхвърли опасенията за здравето на Байдън през последните месеци.

„ Имаме доста самоуверен и витален президент в лицето на Джо Байдън “, сподели Харис пред „ Добро утро “ Америка " през февруари на фона на опасения за здравето на Байдън.

Също през февруари Харис настоя: „ Нашият президент е в добра форма, в положително здраве и е подготвен да води през втория ни мандат. "

„ Важно е да не бъдем съблазнени в един от единствените причини, които тази страна на пътеката има сега по отношение на [когнитивния крах на Байдън] по метод, който има за цел да отвлече вниманието! “ Харис сподели през ноември 2023 година Същия месец Харис сподели: „ Възрастта е повече от последователен факт... Не единствено той е безусловно влиятелен в стаи по света, само че и в Овалния кабинет. “

През...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР