Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че проваленият КСНС е бойкот и

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова заяви, че проваленият КСНС е бойкот и
Коментари Харесай

Йотова: У нас липсва воля за антикорупционен закон

Вицепрезидентът Илияна Йотова съобщи, че проваленият КСНС е протест и проява. " Това е несериозно отношение. Общестеният отзив беше индикативен. Във вторник се надявам да не се получи същият сюжет ",  добави тя пред Bulgaria ON AIR.

Тя насочи и апел към политическите партии: " Този път спазете закона "!

В България липсва политическа воля за антикорупционен закон, счита тя. Според нея има война сред ръководещата партия и президентството.

Трябва антикорупционният орган да работи обективно, с цел да не се трансформира в политическа бухалка, каквито подозрения има. Има несъгласие в метода, кой и по какъв начин да го ръководи, сподели още Йотова.

" Правя една прогноза пред вас: Да не се получи нелоялна конкуренция, от която да страдат самите решения. В Народното събрание е належащо да се зададе въпроса за НДК - гейт. Колко и по какъв начин са изхарчени парите? ", запита тя.

Тя е уверена, че с президента Радев свирят в една тоналност.

" Той не беше свестен вярно за проектозакона за уседналостта. Бяха изкривени думите му. Ние се борим за правата на всеки един български жител. До края на европредседателството няма да има предварителни избори. Но, в случай че продължим по този метод, пътят е: Наникъде! ", предвижда вицепрезидентът./ Dnes bg
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР