Вицепрезидентът Илияна Йотова призова партиите да заровят разногласията си и

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова призова партиите да заровят разногласията си и
Коментари Харесай

Илияна Йотова призова политиците да се обединят и да вземат важни решения за България

Вицепрезидентът Илияна Йотова прикани партиите да заровят различията си и да свършат някои доста значими неща, свързани с парите на хората.

" През цялата 2021 година се занимавахме с избори, хората се измориха и доверието към политическата класа пада от ден на ден. Няма институция, която да не пострада от неналичието на това доверие. Според мен, преди да се стигне до избори би трябвало да се създадат доста значими неща. Трябва да се потърси подпомагане от останалите партии, с цел да се вземат значими решения за българското общество до края на месеца. Тези пари трябват на хората - на най-бедните, на уязвимите, на общините, които са пред банкрут. Всичко друго като хватки и игри да бъдат оставени за по нататък ", сподели тя в " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Сега е време за работещи решения, които да приготвят един под напрежение и обезпокоителен сезон, каквито ще бъдат идната есен и зима ", добави Йотова.

" Няма риск България да завие на Изток. Но страната ни може да бъде и доста по-интензивен състезател в Европа. Българският глас би трябвало да се усеща задоволително мощно сега в Европа. Президентът към този момент три пъти прави длъжностен кабинет, тъй че съгласно мен към този момент привикна да прави такива, само че това би трябвало да бъде крайният вид. Да намерим сили и да пренебрегнем много неприятни думи, борби и да намерим за един интервал положителните решения за България. Българите не се интересуват кой кой е в ръководството, какъв брой е сложна една коалиция, те чакат резултати ", безапелационна бе тя.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР