Вицепрезидентът Илияна Йотова определи антикризисните мерки, обявени от Продължаваме промяната,

...
Вицепрезидентът Илияна Йотова определи антикризисните мерки, обявени от Продължаваме промяната,
Коментари Харесай

Йотова: Антикризисните мерки са положителни, очаквам програма за управление след юни

Вицепрезидентът Илияна Йотова дефинира антикризисните ограничения, оповестени от " Продължаваме промяната ", като позитивни, само че акцентира, че е значимо какво ще залегне в цялостната стратегия на държавното управление.

" Очаквам държавното управление да показа най-малко средносрочната стратегия за ръководство, тъй че и след юни да знаем какво ще се случи в България ", сподели през днешния ден вицепрезидентът.

Йотова посочи, че протестиращите българи не са задоволени и че чака най-малко средносрочен проект от кабинета.

" Това, което към момента ми липсва - първо, легитимността на тези решения, защото видяхте, че през вчерашния ден един от водачите вътре в обединението, доста съществено реагира за това, че решенията несъмнено се взимат от кръг от хора, само че не и от цялата коалиция. В това отношение, доста се надявам, че през днешния ден тежката си дума ще каже Коалиционният съвет довечера, който се събира ".

Вчера водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов сподели, че „ Продължаваме Промяната ” не се преценяват с съдружните си сътрудници и се изричат по избрани тематики неподготвени.

Мерките за преодоляване на растящата инфлация ще бъдат разисквани на днешния Съвет на ръководещата коалиция в лидерски формат. Очаква се да бъде показан разбор от Министерството на финансите за резултата от ограниченията върху държавния бюджет.

" Също разгадавам, че срещата с превозвачите ще даде своя позитивен резултат, само че най-много чакам най-малко средносрочната стратегия за ръководство на държавното управление, тъй че и след юни да знаем какво ще се случи в България ", щада още Йотова, представена от БНР.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР