Вицепремиерът Валери Симеонов успя да надмине обичайното ниво на политическа

...
Вицепремиерът Валери Симеонов успя да надмине обичайното ниво на политическа
Коментари Харесай

Валери Симеонов - символът на българската политическа класа

Вицепремиерът Валери Симеонов съумя да надмине нормалното равнище на политическа безочливост и безсрамие в България, наричайки майките на деца с увреждания " кресливи дами, които спекулират с децата си ". Позволи си даже да изрази подозрение в майчинското им възприятие.
Поздравления, неуважаеми господин Симеонов, печелите наградата за безочливост в българската политика и то в чутовна конкуренция. Чувствате ли се горделив със себе си? Нямате доблестта даже да се извините за думите, а " заставате зад тях ". Защото се имате за недостижим.
Все отново, прав сте за едно нещо - истината в действителност боли. И постоянно носи позор. Адски доста се срамя, че хора като вас са лицето на България. Далеч по-удачно ми се коства сравнението с една друга част на човешкото тяло...
Знаете ли какво е да си майка на дете с увреждане, господин Симеонов? Да гледаш по какъв начин детето ти се мъчи, само че не можеш да му окажеш помощ, да се опитваш да му окажеш помощ да преодолее физическите проблеми и да предпазиш душeвността му?
Индивиди като вас сполучливо съумяват да създадат всички циници. Доскоро ви преглеждах като следващия смехотворен облик от българската политическа фауна. Можех да разказвам думите и дейностите ви с подбив и подигравка. Коментирахме незлобливо сензитивните ви уши, които мощната музика дразнеше. Дори посочвахме логиката и правотата в причините ви.
Но вие преминахте границата на всяка толерантност. Отнесохте се с пренебрежение към онази част на обществото, която всички почитаме и на които най-искрено се възхищаваме. Защото тези " кресливи дами ", както ги нарекохте, са героините на нашето общество. Те стачкуват, когато ние бездействаме, те се жертват всеки ден за децата на България. Те са същинските български патриоти, а вие сте... уволнен.
Преди към седмица, българският министър председател в полушеговит звук съобщи, че публицистите сме не четвъртата, а първата власт в България. Влизайки в тази роля, непосредствено декларирам, господин Симеонов, вие сте уволнен! Вие не сте мой представител, нито сте родолюбец.
Но най-лошото е, че вандалстващият Валери Симеонов е единствено един сборен облик. Не съм не запомнил думите на премиера Бойко Борисов за същите тези майки. Тогава и той стартира да се оправдава, че думите му са извадени от подтекста и така нататък Познато, нали?
Да не забравяме и опозицията, която носи голяма част от виновността, тъй като не съставлява никаква действителна опция, а както прелестно се изрази Валентин Вацев е нещо като " идейно течение в ГЕРБ ". Управление и съпротива, прегърнати заедно, се карат лицемерно и най-после " раждат " Валери Симеонов, като еманацията на българската политика, увековечена от Алеко Константинов с Бай Ганьо отива на избори ". Всички сте за уволняване, г-да и г-жи министри и депутати.
Но както българският народ от дълго време е споделил " Не е отговорен този, който яде баницата, оня, който му я дава ". Ние сме отговорни, тъй като ви поносим, тъй като ви оставяме да се гаврите с нас. Народе, докога?
Автор: Тодор Беленски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР