Вицепремиерът в оставка Валери Симеонов няма да прави изявление във

...
Вицепремиерът в оставка Валери Симеонов няма да прави изявление във
Коментари Харесай

Валери Симеонов няма да прави изявление във връзка с вчерашния коалиционен съвет

Вицепремиерът в оставка Валери Симеонов няма да прави изказване по отношение на вчерашния съдружен съвет. Това оповестиха пред публицисти в Министерския съвет от държавната осведомителна работа.

Очакваше се това да стане преди началото на днешното държавно съвещание. Кадровите промени в кабинета бяха разисквани в продължение на няколко часа през вчерашния ден, като договарянията приключиха без Сидеров, който напусна по-рано съдружния съвет на "Обединени патриоти ".

На излизане от Министерски съвет водачът на "Атака " бе къс в коментара си пред медиите и не пожела да даде детайлности за това по какъв начин е минала срещата.

"Всичко изчистихме, всичко е наред, всичко е прелестно ", сподели той. Попитан остава ли обединението "Обединени патриоти ", Сидеров отговори: "Да, несъмнено, че остава, няма проблем. Няма никакъв проблем, аз не виждам за какво се вълнувате толкоз ". "Няма нищо какво да кажа особено. Аз съм единствено един елементарен народен представител ", добави още той.

По-късно вечерта стана ясно, че Марияна Николова е препоръчана за вицепремиер на мястото на Валери Симеонов, само че документът с проекторешението за това е направен без подписа на водача на „ Атака “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР