Вицепремиерът Каракачанов подкрепи хорото. Дори и да приемем, че този

...
Вицепремиерът Каракачанов подкрепи хорото. Дори и да приемем, че този
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Вицето подкрепи хорото - завършен идиотизъм

" Вицепремиерът Каракачанов поддържа хорото. Дори и да приемем, че този танц е самобитен връх в новата ни национална еднаквост, поддръжката му от вицепремиер по време на пандемия и рестрикции, е приключен идиотизъм.

Това написа в профила си PR-експертът Мартин Димитров.

" Традицията с леденото мъжко хоро не е претърпяла " турско ", тъй като просто тогава не е имало такава традиция. Леденото хоро е нова традиция, сходна на мятането на пиратки от терасите, ръководство на страна от джип и впрочем прояви на квази-мъжество. Очевидно тези ледени танцьори, тези ковчежници на българщината не могат да се сдържат на 6-ти януари сутринта да не треснат по една пърцуца, па след това да се бухнат в реката. Ни пандемия, ни забрани могат да ги спрат, тъй като в последна сметка ние сме българи и по групова нелепост мъчно можем да бъдем победени.

Естествено, когато броят на болните след някой и различен ден още веднъж се усили, вицепремиер Каракачанов, както и неговото Винету, няма да имат позор да благодарят на лекарите и да пищят наляво и надясно какъв брой доста се разчита на медиците.

Абсолютно безсрамни популисти ", съобщи Димитров.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР