Вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков очевидно няма никакви притеснения

...
Вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков очевидно няма никакви притеснения
Коментари Харесай

БОМБА В ПИК TV: Бойко Рашков запива в работно време с бившия председател на ВАС Владислав Славов, баща на активист от ДБ

Вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков явно няма никакви терзания и задръжки още от обяд да запива на маса, видя ПИК. Днес в работно време служебният министър на Румен Радев прекара обяда си в столичен ресторант на по чашка с известни някогашни магистрати.

. Вътрешният министър държеше жълта торбичка и побърза да се шмугне в лъскавия Мерцедес, който го вози на всички места.
свързани новини77815преди 2 часа
На масата в ресторанта обаче останаха другите членове от компанията на Бойко Рашков. Единият от тях е някогашният ръководител на Върховния административен съд Владислав Славов. Магистратът, който в този момент е ръководител на Съюза на юристите, е татко на Петър Славов, юрист, някогашен народен представител от " Реформаторския блок " и претендент за народен представител от гражданската квота на " Демократична България ", който беше и народен представител в 46-ото Народно заседание.

Рашков не пожела да отговори на въпросите на Ива Николов какво може да е правил на една маса с ръководителя на Съюза на юристите в България Владислав Славов, както и дали са правили схеми за преодоляване на Висшия правосъден съвет, за преодоляване на Инспектората на правосъдната власт, всичко това за - отстраняването на основния прокурор и завладяването на прокуратурата.

Възможно е и Славов да е лобира за сина си, който да бъде назначен на значим пост, в случай че Рашков остане и в постоянен кабинет.

Видни адвокати разясниха пред ПИК, че по времето, когато Владислав Славов е бил ръководител на Върховния административен съд, Рашков е оглавявал Националната следствена работа. Нищо чудно и тогава по кръчми и таверни да са се раздавали постове в правосъдната власт.

Медията ни научи още, че ресторантът, в който компанията запиваше по обяд, е благосъстоятелност на Съюза на юристите, и се отдава чартърен. Въпреки това то постоянно е посещавано от магистрати, както и от самия Бойко Рашков.









Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР