Вицепремиерът и служебен вътрешен министър Иван Демерджиев заяви, че лично

...
Вицепремиерът и служебен вътрешен министър Иван Демерджиев заяви, че лично
Коментари Харесай

Вицепремиерът Демерджиев лично пратил ДАНС в Булгаргаз

Вицепремиерът и длъжностен вътрешен министър Иван Демерджиев съобщи, че персонално е разпоредил акциите, свързани с търговията с природен газ. Както е известно, през днешния ден сътрудници от ДАНС влязоха в Министерство на енергетиката и " Булгаргаз ", като по първоначанла информация са ровели в документите, обвързвана с активността на предходното държавно управление. " Проверяваме и сигнал на ГЕРБ. До момента Министерство на вътрешните работи не бе работило по съответния сигнал. Имаме убеденост, че по някои от тези сигнали ще се открият закононарушения. Вярвам, че има забъркани и лица, които в някаква форма са взели участие в ръководството ", съобщи служебният МВР-шеф.

„ Работим еднообразно по всички сигнали, без значение от кой са подадени. Надявам се резултати да има преди изборите и те ще бъдат огласени. Борим се за определяне на закононарушения и наказателни процедури, основани на годни доказателства “, добави той.

„ Всички сигнали, свързани с така наречен „ мутри “, са издирени, разпознати и тествани. Голяма част от тях са забъркани в разнообразни политически поръчки и разпределянето на финансовите потоци. При сходни практики се наблюдава пътят на парите. Има цялостен синхрон сред институциите “, акцентира вътрешният министър.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР