Вицепремиерът и министър на външните работи на Мария ГабриелМария Иванова

...
Вицепремиерът и министър на външните работи на Мария ГабриелМария Иванова
Коментари Харесай

Габриел е в Италия, обсъжда Европейски коридор N8 с Албания и Северна Македония

Вицепремиерът и министър на външните работи на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев.   През 1997 година приключва Езикова е в Бриндизи, Италия, където ще взе участие министерска среща на тематика районно съдействие и построяването на " Европейски кулоар VIII ". Това заяви тя в формалния си профил във " Facebook ".
Всичко по тематиката: Отношенията България - районен съд Македония 1113
" Денят стартира с полемика с външните министри на Италия Антонио Таяни, на Албания Олта Джачка и на Република Северна Македония Буяр Османи ", написа Габриел.

Министрите на външните работи на Италия, Албания, България и Северна Македония ще се срещнат през днешния ден в Бриндизи, Италия, като част от самодейност, която има за цел да усъвършенства координацията сред страните, пресичани от паневропейски Коридор VIII.

Коридор VIII е стратегическа инфраструктура сред Адриатическо море и Черно море, идеална платформа за увеличение на политическия разговор и икономическото съдействие сред страните от района, напомня Българска телеграфна агенция.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР